Akaryakıt

Shell Benzinlik Arazisi Kiralama ve Arsa Önerme

Son dönemlerde ülkemizdeki ciddi yatırımdan biri olan, kurumsal firmalardan bayilik alma fikri, akaryakıt sektöründeki devlerden biri olan Shell’inde uyguladığı bir politika. Günümüzde birçok mal sahibi, taşınmazlarını kurumsal firmalara tahsis edebilmek için birbiriyle yarışıyor. Uygun arazilerini Shell gibi firmalara kiralıyor ve bu isteğini arazi önerme yöntemi ile firmaya iletiyor. Shell ise hem size kendi işinizi kurma hem de işveren olma fırsatı veriyor.

Shell’e Arazi Kiralama

Neden Shell benzin istasyonu olmalıyım? Sorusuna verebileceğimiz birkaç olumlu yanıt var.

  • Öncelikle sahip olduğunu bir mülkünüz varsa, bu mülkün değerlendirilmesi için, kaçırılmaz bir fırsattır. Sahip olduğunuz mal üzerinden nakdi fayda sağlama şansınız olur.
  • Ayrıca yeni bir iş kurma fikrine sahipseniz ve bunu nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyor, herhangi bir sektöre adım atmak konusunda yeterince cesaret gösteremiyorsanız, Shell gibi dünyanın petrol sektörüne yön veren bir firmanın çatısı altında ilk adımlarınızı atmanız en doğru karar olacaktır. Çünkü içerisinde yer alacağınız ticari oluşumda, sizden yıllar öncesinde sektöre girmiş ve yapmış olduğu birçok proje ile kendisini her anlamda kanıtlamış bir firmanın desteğini arkanıza alıyor olacaksınız.
  • Bunun yanı sıra, bir benzin istasyonu işlettiğinizde sadece bir benzin istasyonu işletmecisi olmaz, işveren ve kiracıları olan bir mal sahibi olursunuz. Benzin istasyonunun yanında hedef kitlenize; market, restoran, alışveriş merkezi ve bir dinlenme alanı hizmeti sunarsınız. Transit yollar üzerinde Shell benzin istasyonları, sadece akaryakıt noktası olarak görev yapmaz, sosyal bir tesis görevi görür.

Shell  Arsa Önerme

Siz de tüm bu fırsatlardan yararlanmak, yapacağınız ticari faaliyette, sektörün öncü kuruluşlarından biri olan Shell’in desteğini almak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurmanız yeterli olacak. Başvurunuz sonrasında gerekli değerlendirme gerçekleşecek olup, alnında uzman bir ekip tarafından bilgilendiriliyor olacaksınız. Shell ailesine katılmak, size özel teklif ve fırsatlardan yararlanmak ve için zaman kaybetmeden başvurunuzu gerçekleştirin.

Shell Arazi Kiralama Başvurusu

Shell ile acente olarak ya da kiralık yer önerisi için yapacağını başvuruda formu eksiksiz ve doğru şekilde doldurmalısınız. Bilgileriniz değerlendirilir uygun görülürse sizi bireysel görüşmeye çağıracaklardır.  Tüm bu işlemler için başvurunuzu BURADAN olarak olarak ilgili formlar aracılığı ile yapabilirsiniz.

Yetkili Eksper

Merhaba. Kiralık işyeri ve mülk ekspertizliği, atm önerme ve yer gösterme gibi tüm alanlarda bilgi ve haber içeriklerini sizlerle buluşturuyoruz.


İlgili Makaleler

guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Memik Bozkurt
Memik Bozkurt
4 yıl önce

Arazi

Adres
Altınova mahalesi iskele yolu cad. Sahil siteleri Ayvalık/Balıkesir
Açıklama
5.600m2 iki adet tapu anayol üstü
Tayyip
Tayyip
4 yıl önce

Hamza Yerlikaya Bulvarı Aşagı dudullu Ümraniye

Boş arazi benzinlik olarak bu tarafta hiç benzinlik olmadığı gibi siteler çok ev İşyeri çok ve artı otoban giriş çıkış noktası

Adres
Hamza Yerlikaya Bulvarı Aşagı dudullu
Açıklama
Uygun yer
Aytunç
Aytunç
3 yıl önce

DENİZLİ ÇARDAK İLÇESİNDE . GELİŞ GİDİŞ YOLUNDA ANA YOL ÜZERİNDE BOŞ ARSA .

Adres
Denizli/Çardak
Açıklama
1500
Ramazan uzan
Ramazan uzan
3 yıl önce

Merhabalar Burhaniye Ayvalık otoyolu üzerinde Ayvalık gidiş yönünde 3000m2 arazimi benzinlik işletmesi olarak kiralamak istiyorum

Adres
Burhaniye - Ayvalık gidiş yönü
Açıklama
3000 m2 kiralık arazi
MEHMET ACAR
MEHMET ACAR
3 yıl önce

MERHABA.BİLECİK BOZÜYÜK AKSUTEKKE KÖYÜ GÜNEY MEVKİİ ADA PARSEL 413 D 200 KARA YOLUNDA MEZİT LER BÖLGESİNİ GEÇİNCE DÜZ ALANDA 2400 m2 DAHA ÖNCE BENZİN İSTASYONU OLAN ŞU ANDA ATIL HALDE Kİ ARSAMIZI SATMAK İSTİYORUZ.15.4 KM GERİDE BP,9.4 KM İLERİDE DE ALPET MEVCUT.25 KM ALANDA PETROL VE DİNLENME TESİSİ BULUNMAMAKTADIR.

Adres
GENCEBAY EMLAK MUDANYA BURSA
Açıklama
0533 016 61 42
Esat
Esat
2 yıl önce

Merhaba.Cebeci yolu üzerinde köşe 2 adet arsamız bulunmaktadır.400 metrekare Sultan Gazi / İstanbul.Yine karşısında 440 metrekare arsamız bulunmakta.Akaryakıt firmasına kiraya vermek istiyoruz

Adres
Sultangazi Cebeci yolu İstanbul


Başa dön tuşu
9
0
Gönderx
()
x