Restoran

Nusr-Et Steakhouse Kiralık Dükkan Önerisi

Nusr-Et Steakhouse, Türkiye’de 2011 yılından beri hizmet vermekte olan sektöründe öncü restoran zincirdir. Nusr-Et Steakhouse’u sektördeki diğer et restoranlarından ayıran en önemli özellik; sınırlarının Türkiye’den aşması, dünyanın çeşitli ülkelerine yayılmasıdır.

Nuar-Et Stackhouse, İstanbul başta olmak üzere Ankara, Bodrum, Dubai, Doha, Abu Ha Dhabi, New York, Miami ve Mykonos’ta et severlere hizmet vermektedir.

Nusr-Et, steakhouse dışında burger konsepti ile de hizmet vermektedir. Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren bu restoran zincirine dükkan kiralamak oldukça avantajlıdır.

Nusr-Et Steakhouse’a Dükkan Kiralama Başvurusu

Nusr-et Steakhouse, her geçen gün yaygınlaşan bir zincir et restoranıdır ve iki farklı konseptte hizmet vermektedir. Dolayısı ile konseptlerin farklılığına göre kiralanacak olan dükkanlar da farklılaşmaktadır. Fakat Nusr-Et Steakhouse için gerekli olan dükkan özelikleri şunlardır:

  • Dükkan merkezi aynı zamanda da nezih bir mevkide olmalıdır.
  • Dükkanın kapalı alanı yeterli büyüklükte olmalıdır.
  • Otopark olarak kullanılabilecek uygun alanı olmalıdır.
  • Dükkanın mimarisi, restoranın standartlarına uygun olmalıdır.

Nusr-Et Steakhouse’a Kiralık Dükkan

Nusr-Et Steakhouse’a dükkan kiralamak oldukça avantaj sağlayan bir durumdur çünkü bu restoran zinciri, belirli prestiji bulunan, kaliteli bir restorandır ve kira getirisi de oldukça fazladır.

  • Uluslararası ünü olan bir restorandır, düzenli kira getirisi vardır
  • Kiralanan dükkanın değerini arttırır
  • Yıllık kira artışı enflasyona göre belirlenir
  • Kirası garantidir
  • Kiranın toplu ve peşin olarak alınm imkânı vardır

Yetkili Eksper

Merhaba. Kiralık işyeri ve mülk ekspertizliği, atm önerme ve yer gösterme gibi tüm alanlarda bilgi ve haber içeriklerini sizlerle buluşturuyoruz.


İlgili Makaleler

guest
10 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
MUSTAFA EMİN ÇUBUKCU
MUSTAFA EMİN ÇUBUKCU
4 yıl önce

SAMSUN İLKADIM 240 M2 DAHA EVVEL LOKANTA OLARAK KULLANILAN İKİ AYRI CEPHEDEN GİRİŞİ OLAN SAMSUNUN SİMGESİ ATATÜRK HEYKELİ İDARE MAHKEMELERİ, İCRA MÜDÜRLÜKLERİ KARŞISI. YENİ YAPILAN DÜĞÜN SALONLARININ YANI. 4. NOTER VE DİŞ HASTANESİ KARŞISI KİRALIK İŞYERİM MEVCUTTUR. KİRASI ÇOK UYGUNDUR. KURUMSAL FİRMALARA VERMEK İSTEDİĞİMDEN BEKLETMEKTEYİM. YAPACAĞINIZ İŞE UYGUN BİR KONUMDA VE FİZİKİ ŞARTLARA SAHİPTİR. YANDA BOŞ BİR DÜKKAN VARDIR. BURASI KÖŞE BAŞI OLUP 50 M2 DİR ODA KİRALIKTIR.

Adres
19 MAYIS MAH. CUMHURİYET CADDESİ.
Açıklama
240 M2 KİRALIK DÜKKAN
Hüseyin AKKURT
Hüseyin AKKURT
4 yıl önce

Kemer -Kumluca yolu üzerinde 5000 m2 Anayol üstü

Adres
Kemer
Açıklama
Satılık ticari Arsa
Hakan Çat
Hakan Çat
3 yıl önce

Eskişehir Yolu bakanlıkların ortasında kalan lokasyonda bulunan dükkanımızın daha önce uluslararası mutfağa sahip bir işletme vardı, zemin kapama alanları dahil 575 m2 , asma katı 275 m2 , aşağıda 1285 m2 mutfak hazırlama alanı (hazır) ve depo alanı bulunmakta; Eskişhir yolu cepheli olan dükkanımızın modern tarzı ile %760 yapılı olarak düşünülebilir, Nur-Et için biçilmiş kaftan olarak düşünüldü, değerlendirmenizi rica ederiz.

Adres
Eskişehir Yolu Mustafa Kemal Mah VIA GREEN
Açıklama
Kiralık Ticari
Tuncer balcı
Tuncer balcı
3 yıl önce

Mersin yenişehir fuat morel mahallesi ali kaya mutlu caddesi üzerinde , lüks yerleşkenin olduğu bir bölgede depo (300 metre kare), zemin kat (250 metre kare),1.kat (300 metre kare) , 300 metre kare bahçe alanı toplamda 1150 metre kare bir alan.

Adres
Ali kaya mutlu caddesi, fuat morel mahallesi balcılar ısı mersin
Açıklama
Alanımız büyük ve lüks kesimin oturduğu bölgede
ilker
ilker
3 yıl önce

konya ili karapınar ilçesi ilçe merkezi ana cadde üzeri ( iş bankası karşısı ) 152 zemin 80 bodrum metrekare si olan yeni yapılan dükkanımı kiraya vermek istiyorum

Adres
konya caddesi no 66 karapınar
Açıklama
kiralık dükkan
abdulbaki beyazkendir
abdulbaki beyazkendir
2 yıl önce

Şanlıurfa Karaköprüde dükkanımız var yeri oldukça güzel ve merkezi bir yerdir şuan da içinde kiracı var kurumsal bir firmaya kiraya vermek istiyorum aksa doğalgaz karşısında 370m2 olup asma katı mevcut 100 m2 bodrumu da vardır 330 mt 2 yol üstündedir ilgili yönetime duyurulur

Adres
Balık ayağı bulvarı Akpıyar mahallesi 4046 sokak no 7 Karaköprü Şanlıurfa
Açıklama
Kurumsal bir firma için uygundur yol üzeri ve gelişmiş bir semt
abdulbaki beyazkendir
abdulbaki beyazkendir
2 yıl önce

Dükkanımız var kurumsal kiracı arıyoruz cadde üzerindedir oldukça yoğun bir bölgedir

Adres
Akpıyar mah balık ayağı bulvarı kaplan apt altı 4046 No 6A Karaköprü Şanlıurfa
Açıklama
Kurumsal firmaya kiralık dükkanımız vardır 380 m2 Bodrum katı ve asma katı vardır cephesi geniş ve ferah bi yerdedir otopark yeri mevcuttur fiyat uygundur bana epostadan ulaştırsanız sevinirim
Güneş yapı
Güneş yapı
2 yıl önce

Net 460 m2 4.30 tavan yüksekliğine sahip otopark alanlı (Yelki /Seferihisar yolu üzerinde kiralık dükkan

Adres
Çamlı yeni sokak No:3/A GÜNEŞLİ BAHÇE EVLERİ (Güzelbahçe/İZMİR)
Açıklama
Net 460 m2 4.30 tavan yüksekliğine sahip otopark alanlı (Yelki /Seferihisar yolu üzerinde kiralık dükkan
36426679-F358-4296-B738-CD76E0A90217.jpeg
ÇİĞDEM YILDIZ
ÇİĞDEM YILDIZ
1 yıl önce

ALC PLAZA ALC GRUP bünyesinde yer alan yeni projemiz ALC PLAZA konumu , görüntüsü ve sunduğu ticari fırsatları ile Ankara ‘ya yeni bir değer kazandırmayı hedeflemektedir. ALC PLAZA Yenimahalle ilçesi Serhat Mahallesi 43386 Ada 2 Parsel ’de 6.500 m2 arsa üzerine inşa edilmiştir. Bulunduğu konum gereği Serhat, Ostim, İvedik bölgelerinin merkezinde yer alan bağlayıcı bir proje özelliği göstermektedir. ALC PLAZA aynı zamanda Anadolu bulvarı, Macunköy metrosu, Podium Avm ve YDA Center gibi imkanlara yürüme mesafesinde ulaşım imkanı sağlamaktadır. Projemiz detaylarında 2 adet asansör, kapalı garaj, geniş alan açık otopark bulunmaktadır. Projemiz özelinde 37 adet ofis ve 5 adet farklı m2… Read more »

Adres
SERHAT MAH SERHAT CAD NO:41
Açıklama
DÜKKAN AÇMA YER ÖNERİSİ


Başa dön tuşu
10
0
Gönderx
()
x