BayilikHaberleşme

Vodafone Bayilik Başvurusu

Vodafone bayiliği almak, firmanın ülke genelinde lider bir marka olması sebebiyle çok zordur. Vodafone tarafından istenilen bayilik şartları bulunduğunuz ile, il içerisinde bulunduğunuz konuma, konumun kalabalık olması durumuna ve hangi bayiliğe başvurduğunuza göre değişmektedir.

Vodafone’da 3 adet bayilik tipi bulunmaktadır. Bunlar ”silver, shop ve store”dur. Bu üç bayilik tipinin de kendi karakteristik özellikleri bulunmaktadır. İlk karakteristik özellik dekor düzenlemesidir. Ana bayiler, yani store 20 yılın üstünde sektör tecrübesine sahiptir. Bu nedenle ana bayi olmak çok zordur. Bunun haricinde bayilik alabilmeniz için belirli bir sermayeye ihtiyacınız vardır. Bu sermayı sınırı Vodafone tarafından size bildirilecektir. Vodafone bayiliğini herhangi bir yerde de açamazsınız. Genellikle yoğun caddeler üzerindeki mekanlara bayilik izni verilmektedir.

Vodafone İle Bayilik Şartları

Vodafone tarafından bayilik başvurusu şatları taşıyan kişi ve firmalar dükkan açma başvurusunda bulunabilirler. Başvuru için başvuruda bulunacak  olan kişilere sunulan bir form yoktur. Bunun yerine Vodafone ile bayilik için iletişim kurmak gerekmektedir. İletişim kurmak için Maslak’ta bulunan ana çağrı merkezi numarası +90 850 542 00 00’ı aramalısınız. Vodafone ana çağrı merkezi sizi bulunduğunuz bölgelerdeki Bölge Satış Müdürlüğü’ne yönlendirecektir.

Vodafone’un 12 tane bölge müdürlüğü bulunmaktadır. Bunlar Antalya’da bulunan Akdeniz Bölge Satış Müdürlüğü, Sakarya’da bulunan Batı Karadeniz Bölge Satış Müdürlüğü, Bursa’da bulunan Bursa Bölge Satış Müdürlüğü, Samsun’da bulunan Doğu Karadeniz Bölge Satış Müdürlüğü, Erzurum’da bulunan Doğu Anadolu Bölge Satış Müdürlüğü, Adana’da bulunan Güney Anadolu Bölge Satış Müdürlüğü, Diyarbakır’da bulunan Güneydoğu Anadolu Satış Müdürlüğü, İzmir’de bulunan Ege Bölge Satış Müdürlüğü, Ankara’da bulunan İç Anadolu Bölge SAtış Müdürlüğü, İstanbul Bağcılar’da bulunan Batı Marmara Bölge Satış Müdürlüğü ve İstanbul Maltepe’de bulunan Doğu Marmara Bölge Satış Müdürlüğü’dür.

[wp-faq-schema title=”Kullanıcılar Bunları da Sordu” accordion=1]

Yetkili Eksper

Merhaba. Kiralık işyeri ve mülk ekspertizliği, atm önerme ve yer gösterme gibi tüm alanlarda bilgi ve haber içeriklerini sizlerle buluşturuyoruz.


İlgili Makaleler

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments


Başa dön tuşu
0
Gönderx
()
x